Mucha vo svojej premiére v ruskej lige nedostal gól od Kubaňu Krasnodar

NETKY.SK • 2 September 2013, 14:35 • 2 min
Mucha vo svojej premiére v ruskej lige nedostal gól od Kubaňu Krasnodar

SAMARA - Úspešný debut v ruskej najvyššej futbalovej súťaži zaznamenal slovenský reprezentačný brankár Ján Mucha.

slovakia

left justify in out

Už bývalý hráč anglického Evertonu sa po prvý raz postavil do bránky Krídiel Sovietov Samara v 7. kole proti Kubaňu Krasnodar a aj jeho zásluhou sa stretnutie skončilo bezgólovou remízou. Príležitosť mu dal nový tréner mužstva Alexander Cygankov. 

"Odohrali sme dobré stretnutie, ale nebolo to jednoduché," uviedol Ján Mucha vo videorozhovore na klubovej internetovej stránke. "Som veľmi rád, že som v tomto klube. Hrali sme proti silnému súperovi v náročných podmienkach, keď celý zápas pršalo. Ale priznám sa, že v takýchto podmienkach hrám rád. Musel som sa plne koncentrovať počas celých deväťdesiat minút, pretože jedna chyba mohla rozhodnúť celé stretnutie. Vždy chcem dosiahnuť dobrý výsledok. Mali sme momenty, keď sme mohli skórovať. A keby sme dali gól, som presvedčený, že by sme získali tri body. Ale Kubaň je veľmi silným tímom a aj bod proti nemu je pre nás dobrým výsledkom."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies