Mucha o postupe: "Šance sú 80:20 pre nich, ale sme tu aj my"

NETKY.SK • 28 Jún 2010, 13:02 • 2 min
Mucha o postupe: "Šance sú 80:20 pre nich, ale sme tu aj my"

Mucha o postupe: "Šance sú 80:20 pre nich, ale sme tu aj my"

slovakia

left justify in out

Slovenská brankárska jednotka na futbalových MS Ján Mucha považuje za veľkého favorita 5. osemfinále na turnaji v JAR Holandsko. Ale slovenský nováčik je pripravený pripraviť ďalšie prekvapenie a preniknúť medzi osem najlepších mužstiev sveta.
"Dáme do toho všetko. Nečaká nás nič ľahké, ale pobijeme sa o postup a preň urobíme všetko preto. Nikdy nám nemôže chýbať srdce. Budú lepší, postúpia oni, budeme mať šťastie my, budeme lepší, postúpime my. Taký je futbal," povedal rodák z Belej nad Cirochou, ktorý videl zápasové šance nasledovne: "Osemdesiat dvadsať, či sedemdesiat tridsať pre nich, taká je pravda. Oni sú favorit, oni sa tešia, že dostali nás, ale dnes je nie je ľahkého súpera. Všetko je možné."
"Oranjes" sú momentálne v rebríčku Medzinárodnej futbalovej federácie FIFA na 4. mieste, Slováci o 30 priečok nižšie. Futbal sa ale nehrá na "rebríčky", rozhodne sa na štadióne v Durbane: "Sú ohromne silní, čo meno to veľká hviezda. Robben a Sneijder vedia vytvoriť štyri gólové šance na zápas. Hrajú fantastický futbal. Majú skvele vyvážené mužstvo. Ale sme tu aj my a aj my chceme postúpiť," dodal už brankár FC Everton, ktorý má v JAR už viacerých členov rodinky. S ňou ho čaká tesne po turnaji zaslúžená dovolenka.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona