Mucha: Nemáme inú možnosť, ako v slovanskom derby uspieť

NETKY.SK • 14 Jún 2016, 12:02 • 2 min
Mucha: Nemáme inú možnosť, ako v slovanskom derby uspieť

VICHY - Podľa brankára slovenskej futbalovej reprezentácie Jána Muchu nemá tím Jána Kozáka v stredajšom dueli základnej B-skupiny na ME vo Francúzsku inú možnosť, ako zvíťaziť proti Rusku, ak si chce uchovať šancu na postup do vyraďovacej fázy. Slováci pri svojej premiére na turnaji podľahli Walesanom (1:2).

slovakia

left justify in out

Do osemfinále preniknú prví dvaja z každej zo šiestich základných skupín a tiež štyri najlepšie tímy z tretích miest.

 

"Škoda, že sme proti Walesu nezískali nejaké body. Prehrali sme si to vlastnými chybami. Teraz musíme v slovanskom derby zdolať Rusov. Nemáme inú možnosť," vyhlásil Mucha pre ruský denník Sport-Express.

 

Mucha bol súčasťou slovenského tímu, ktorý na MS 2010 v JAR postúpil zo skupiny do osemfinále. Priznal, že ak Slováci napokon skončia svoje účinkovanie vo Francúzsku už po troch dueloch, nebude to považovať za sklamanie.

 

"Pochopiteľne, fanúšikovia chcú dobré výsledky a médiá prezentujú ich názory. Budem rád, ak budeme pokračovať aj vo vyraďovacej fáze, ale nebude to tragédia, ak sa nám to nepodarí. Najradšej by som bol, keby sme postúpili my aj Rusi," doplnil 33-ročný gólman Slovana Bratislava, ktorý v najľudnatejšej krajine sveta pôsobil v kluboch Krídla Sovietov Samara a Arsenal Tula.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies