Mucha možno na hosťovanie do Arsenalu Tula

NETKY.SK • 13 Január 2015, 18:43 • 2 min
Mucha možno na hosťovanie do Arsenalu Tula

MOSKVA - Slovenský futbalový reprezentant a brankár druholigového ruského tímu Krídla Sovietov Samara Ján Mucha odíde možno na hosťovanie do klubu tamojšej najvyššej súťaže Arsenal Tula, v ktorom pôsobí bývalý hráč Senice, Žiliny či Dubnice Lukáš Tesák.

slovakia

left justify in out

"Rokujeme s vedením Arsenalu o jeho hosťovaní do konca tejto sezóny. Hovoriť v tejto chvíli, že Mucha je už v Tule, sa nedá, bolo by to predčasné. Stále je naším hráčom. O dva dni sa však situácia môže zmeniť," uviedol zástupca generálneho riaditeľa Krídel Sovietov Samara Zurab Ciklauri a ďalej skonštatoval: "Momentálne je skoro hovoriť, ako to dopadne. Existuje možnosť, že Muchu uvoľníme Arsenalu do konca sezóny a potom sa rozhodneme, čo ďalej. Nevylučujem ani to, že v prípade nášho postupu do najvyššej súťaže sa Mucha vráti do nášho klubu." 

 

Tridsaťdvaročný rodák z Belej nad Cirochou (nar. 5. decembra 1982) podpísal v júli 2013 s Krídlami Sovietov zmluvu na dva roky. Bývalý gólman Interu Bratislava, Žiliny, Humenného, poľskej Legie Varšava a anglického Evertonu Mucha, ktorý si obliekol najcennejší dres 42-krát, nastúpil v ročníku 2014/2015 iba dva razy v Ruskom pohári, v lige nedostal príležitosť. 

 

Krídla Sovietov Samara figuruje po 21. kole na 4. mieste tabuľky druhej ruskej ligy so ziskom 38 bodov a sedembodovým odstupom na lídra Anži Machačkala. Tím Arsenal Tula je v ruskej Premier League v konkurencii šestnástich mužstiev po 17. kole momentálne na zostupovom predposlednom 15. mieste s 11 bodmi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies