Muž v Michigane zastrelil sedem ľudí a potom spáchal samovraždu

NETKY.SK • 8 Júl 2011, 10:18 • 2 min
Muž v Michigane zastrelil sedem ľudí a potom spáchal samovraždu

Muž v Michigane zastrelil sedem ľudí a potom spáchal samovraždu

slovakia

left justify in out

img

Sedem ľudí dnes zastrelil v americkom štáte Michigan muž, ktorý po policajnej naháňačke zajal troch rukojemníkov a nakoniec spáchal samovraždu.
      Polícia začala prenasledovať 34-ročného Rodricka S. Dantzlera po tom, ako sa v jednom dome v meste Grand Rapids našli štyria zabití ľudia a v ďalšom traja. Dve obete boli deti.
      Pri naháňačke polícia uzavrela oblasť na severe mesta a blízku diaľnicu. Policajti muža obkľúčili a varovali obyvateľov, aby nevychádzali z domov, niektorých evakuovali.
      Motív činu muža americké úrady neuviedli, nie je známy ani jeho vzťah k obetiam. Predpokladá sa však, že mal osobný vzťah najmenej k jednej osobe v každom z domov a boli tam nezhody.
      Traja rukojemníci sa dostali na slobodu bez zranení. Dantzlera prepustili zo štátneho väzenia v roku 2005, kde si odsedel trest za útočné prepadnutie. Odvtedy nebol pod dohľadom štátnych orgánov.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies