Muž pobodal 7 ľudí, traja zomreli a zrazil autom chodca

NETKY.SK • 14 Február 2011, 12:04 • 2 min
Muž pobodal 7 ľudí, traja zomreli a zrazil autom chodca

Muž pobodal 7 ľudí, traja zomreli a zrazil autom chodca

slovakia

left justify in out

img

Dvadsaťtriročný Američan počas 28 hodín dobodal v piatok a v sobotu na smrť svojho nevlastného otca, bývalú priateľku a jej matku. Oznámila to v sobotu newyorská polícia. Uviedla, že Maksim Gelman tiež odcudzil dve autá, s jedným z nich zrazil chodca, a pobodal ďalších štyroch ľudí, kým ho zatkli.
      Policajný komisár Raymond Kelly v sobotu charakterizoval prípad ako "ohavný a bizarný". Gelmana zadržali v sobotu dopoludnia na stanici metra na námestí Times Square iba zopár minút nato, ako bodol a zranil muža v preplnenom vlaku metra.
      Svojho nevlastného otca dobodal na smrť v piatok asi o 5. hodine ráno doma v newyorskom Brooklyne, v časti, kde bývajú najmä ruskí prisťahovalci. Neskôr v piatok upozornil telefonát políciu na telá Gelmanovej bývalej priateľky a jej matky, ktoré zabil o zopár blokov domov ďalej.
      Príčina jeho vyčíňania nie je zatiaľ známa.

Zdroj: TASR/Associated Press



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies