MŠK Žilina predĺžila zmluvu s brankárom Mandousom do júna 2018

NETKY.SK • 19 August 2016, 16:08 • 2 min
MŠK Žilina predĺžila zmluvu s brankárom Mandousom do júna 2018

ŽILINA - Vedenie fortunaligového klubu MŠK Žilina sa v piatok dohodlo na predĺžení spolupráce s českým futbalovým brankárom Alešom Mandousom do 30. júna 2018. Informoval oficiálny klubový web.

slovakia

left justify in out

Mandousovi by pôvodný kontrakt vypršal na konci tejto sezóny, vďaka obojstrannej spokojnosti však zainteresované strany dospeli k rozhodnutiu o jeho predĺžení. "Som, prirodzene, rád, že Žilina má záujem, aby som predĺžil svoje účinkovanie pod Dubňom. S radosťou som podpísal novú zmluvu, pretože sa tu cítim veľmi dobre. Bohužiaľ, teraz tímu nemôžem pomôcť," povedal po podpise 24-ročný brankár.

 

Práve "nefutbalové" zranenie mu neumožňuje prudšie pohyby. "Stále nemôžem robiť v podstate nič. Do nedele mám ešte stehy, po následnom vybratí a zahojení sa pomaly môžem začať pripravovať na návrat do tréningového procesu," dodal Mandous.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona