MŠK Žilina nepustí Guľu za trénera do Sparty Praha

NETKY.SK • 27 September 2016, 15:42 • 2 min
MŠK Žilina nepustí Guľu za trénera do Sparty Praha

PRAHA/ŽILINA - Adrián Guľa sa nestane novým trénerom futbalistov českého klubu Sparta Praha.

slovakia

left justify in out

Podľa webu iSport.blesk.cz na to za žiadnu cenu nepristúpi koučov terajší zamestnávateľ MŠK Žilina. Majiteľ Jozef Antošík vraj na predbežný záujem odpovedal striktným odmietnutím rovnako ako nedávno smerom do Poľska, takže Pražania ani nevyrukovali s oficiálnou ponukou.

Rovnaký zdroj uviedol, že Sparta sa teraz zamerala na Jindřicha Trpišovského a otvorila rokovania s konkurenčným Slovanom Liberec. Klub z Letnej hľadá náhradu za odvolaného Zdeňka Ščasného. Ďalším kandidátom je Václav Kotal, kouč reprezentácie ČR do 19 rokov, ktorý v predchádzajúcej sezóne viedol Zbrojovku Brno.

Štyridsaťjedenročný novácky rodák Guľa odštartoval svoju trénerskú kariéru v Trenčíne, v Žiline je od leta 2013. Vtedy s ňou uzavrel kontrakt na päť rokov. Ako stredopoliar počas svojej hráčskej kariéry pôsobil aj v Česku.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies