Žilina na sústredení v Turecku aj proti Weissovmu Almaty

NETKY.SK • 10 Február 2014, 17:22 • 2 min
Žilina na sústredení v Turecku aj proti Weissovmu Almaty

BRATISLAVA - Viacero slovenských futbalových klubov absolvuje vo februári herné sústredenie v Turecku, na ktorom sa chce dobre pripraviť na jarnú časť Corgoň ligy 2013/2014.

slovakia

left justify in out

Výnimkou nie sú ani hráči MŠK Žilina, ktorým po jesenných 19 odohraných kolách najvyššej domácej súťaže patrí až 10. miesto. Klub spod Dubňa pod vedením trénera Adriána Guľu bude chcieť s určitosťou zlepšiť súčasné nelichotivé postavenie a posunúť sa v tabuľke vyššie.

Výprava žilinského mužstva odcestuje v stredu 12. februára do tureckého Beleku, kde okrem tréningov absolvuje aj tri medzinárodné konfrontácie proti prvoligovým súperom. Futbalisti MŠK si postupne zmerajú sily s ruským mužstvom Krídla Sovietov Samara (15. 2. o 13.00 h SEČ), ukrajinským klubom Volyň Luck (18. 2.) a na záver nastúpia proti kazašskému tímu FC Kajrat Almaty (22. 2.), ktorý vedie z lavičky bývalý tréner slovenskej reprezentácie Vladimír Weiss st. 

Program prípravných stretnutí futbalového tímu MŠK Žilina na hernom sústredení v Turecku: 
Sobota 15. februára: MŠK Žilina - Krídla Sovetov Samara (Rus., 13.00 h SEČ) 
Utorok 18. februára: MŠK Žilina - Volyň Luck (Ukr.) 
Sobota 22. februára: MŠK Žilina - FC Kajrat Almaty (Kaz.) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies