MsHK Žilina angažovala obrancu Juraška

NETKY.SK • 7 November 2016, 16:59 • 2 min
MsHK Žilina angažovala obrancu Juraška

ŽILINA - Vedenie MsHK Žilina využilo reprezentačnú prestávku na posilnenie kádra A-mužstva.

slovakia

left justify in out

Do obrany "vlkov" prichádza Michal Juraško, ktorý po nedávnom odchode zo Zvolena pôsobil v prvoligovej Detve. Žilinský klub informoval o angažovaní 32-ročného obrancu na svojej oficiálnej stránke. 

 

Juraško odohral v aktuálnej sezóne päť zápasov v drese HKM Zvolen, po ktorých ho vedenie klubu uvoľnilo spod zmluvy spoločne s Denisom Rehákom a Jurajom Juríkom. Rehák i Jurík sa krátko po tom dohodli so Žilinou a v rovnakom klube bude napokon pôsobiť aj Juraško. "S hráčom sme boli už v dlhšom kontakte. Sme radi, že sa nám podarilo dotiahnuť jeho príchod a veríme, že pre našu hru bude prínosom. Momentálne neuvažujeme o žiadnych ďalších posilách," uviedol na klubovej stránke športový manažér MsHK Žilina Imre Valášek.  

 

V žilinskom drese by sa Juraško mal prvýkrát predstaviť v zápase proti HK Orange 20. Potešujúcou správou pre trénera Žiliny Milana Jančušku je aj návrat útočníka Václava Stupku, ktorý v nedávnom období chýbal pre zranenie.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies