MSF14: Valcke neverí, že Brazílčania stihnú všetko do začiatku MS

NETKY.SK • 14 Marec 2014, 20:18 • 2 min
MSF14: Valcke neverí, že Brazílčania stihnú všetko do začiatku MS

RIO DE JANEIRO - Generálny sekretár Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Jerome Valcke vyjadril pesimizmus ohľadne príprav na blížiace sa MS v Brazílii.

slovakia

left justify in out

Valcke pochybuje, že organizátori stihnú zabezpečiť všetky potrebné náležitosti pred začiatkom turnaja, ktorý sa začína 12. júna.
      

Valcke v rozhovore pre oficiálny web fifa.com uviedol, že preteky s časom čakajú najmä tamojších organizátorov, brazílsku vládu a usporiadateľské mestá. "Každý sa teší z toho, že teraz v marci už štadióny stoja. Popravde, dobré správy by to boli v tom prípade, ak by sa tak stalo už vlani v decembri," uviedol Valcke.
      

Tri z 12 štadiónov ešte nie sú pripravené k používaniu, starosti vedeniu FIFA robí najmä situácia v Porto Alegre. Tamojší futbalový stánok už stojí, ale výstavba okolia štadióna ešte nie je ani v základoch. "Na to potrebujete dva až tri mesiace. Svetový šampionát sa začína o 12 týždňov," vyjadril svoje obavy Valcke.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies