Naturalizovaný Španiel Diego Costa: "Scolari mi nikdy nezavolal"

NETKY.SK • 7 Jún 2014, 12:56 • 2 min
Naturalizovaný Španiel Diego Costa: "Scolari mi nikdy nezavolal"

BARCELONA - Naturalizovaný španielsky futbalový reprezentant Diego Costa dementoval informácie Luiza Felipe Scolariho, podľa ktorých ho tréner Brazílie pozval hrať za rodnú krajinu.

slovakia

left justify in out

Kanonier Atletica Madrid dal v tejto sezóne 36 gólov vo všetkých súťažiach a je považovaný za jedného z horúcich kandidátov na cenu pre najlepšieho kanoniera finálového turnaja MS 2014.
      

Costa absolvoval premiéru v drese aktuálnych majstrov Európy a sveta minulý rok v marci v prípravnom stretnutí proti Taliansku. V tejto oslnivej sezóne sa výraznou mierou podieľal na tom, že Atletico Madrid získalo španielsky titul a prehralo až vo finále Ligy majstrov s Realom Madrid po predĺžení.
      

Costa uviedol, že Vicente Del Bosque ho presvedčil, aby hral za Španielsko, zatiaľ čo Scolari ho nikdy nekontaktoval. "Scolari mi nikdy nezatelefonoval. Ako s jediným reprezentačným trénerom som hovoril s Del Bosquem, ktorý prejavil záujem o mňa. Pozval ma na večeru a zrazu som si uvedomil, že figurujem v jeho plánoch," povedal Costa vo Washingtone, kde sa Španieli zatavili pred definitívnom odletom do Brazílie.  
      

"Som Brazílčan a na tom sa nič nezmení, ale chcem vyhrať majstrovstvá sveta pre Španielsko, poznamenal Costa, ktorý reagoval na piatkové Scolariho výroky do médií. "Volal som mu kvôli majstrovstvám sveta. Urobil som chybu? Tak neviem. On by určite bol v tíme Brazílie pre MS. Hovoril som s ním na túto tému dvakrát," cituje Scolariho brazílsky denník O Estado de Sao Paulo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies