Weiss komentoval Bossiho provokáciu s nadhľadom

NETKY.SK • 24 Jún 2010, 14:54 • 2 min
Weiss komentoval Bossiho provokáciu s nadhľadom

Weiss komentoval Bossiho provokáciu s nadhľadom

slovakia

left justify in out

Provokácia talianskeho ministra pre reformy Umberta Bossiho pred rozhodujúcim štvrtkovým zápasom so Slovenskom na futbalových MS 2010 v JAR nechala trénera nováčika Vladimíra Weissa úplne chladným. Deň pred súbojom s obhajcom titulu na johannesburskom Ellis Parku ju okomentoval s nadhľadom. Tesne pred tým sa ale ešte vrátil k jeho vzťahu k slovenským novinárom.
"Ja robím futbal pre ľudí, ktorí nás majú radi, ktorí si nás vážia, ktorí milujú túto hru a ja robím futbal preto, aby prinášal šťastie. Vy, bohužiaľ, niektorí robíte svoju robotu preto, aby ste prinášali nešťastie, aspoň ja to tak cítim z niektorých vašich článkov," adresoval 45-ročný najmladší tréner turnaja slová slovenským zástupcom médií, ktorých ale ešte na stretnutí pred zápasom s Paraguajom označil v porovnaní s tými zo zahraničia za "fenomenálnych".
Bossiho vyhlásenie o tom, že "Taliani zápas so Slovákmi kúpia a o rok bude hrať v našich kluboch niekoľko Slovákov" rezonovalo aj deň pred súbojom, Weiss ale akciu šéfa populistickej Ligy severu "vybavil" veľmi rýchlo: "Beriem to ako taký žart a ako malú provokáciu. A vôbec sa s tým nezaoberám. Nepoznám talianskeho ministra Bossiho nepoznám, poznám len talianskeho premiéra z televízie. A vôbec ma to nezaujíma. Beriem to ako hlúpy žart."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies