Kucka: "Vyhrať sa dá s každým. Aj s Talianmi"

NETKY.SK • 24 Jún 2010, 14:58 • 2 min
Kucka: "Vyhrať sa dá s každým. Aj s Talianmi"

Kucka: "Vyhrať sa dá s každým. Aj s Talianmi"

slovakia

left justify in out

Stredopoliar futbalistov pražskej Sparty Juraj Kucka má na konte na MS v JAR jedinú odohratú minútku. Výkonmi v príprave síce presvedčil trénera Vladimíra Weissa o svojich kvalitách, na riadnu šancu na turnaji ale ešte čaká.
      Tá by však mohla prísť v treťom zápase nováčika turnaja v F-skupine proti úradujúcim majstrom sveta z Talianska. Až 186 cm vysoký a výborne fyzicky disponovaný stredopoliar by sa mohol zaradiť k defenzívnemu stredopoliarovi Zdenovi Štrbovi a v strede poľa hatiť snahu "Azzurri". O tom, že vo štvrtok na Ellis Parku v Johannesburgu nastúpi však deň pred zápasom informácie nemal. "Žiadne informácie, že by som  mal nastúpiť nemám. Tréner povedal, že zostava bude až v deň zápasu," povedal Kucka, podľa ktorého je tím naladený dobre. "Psychicky sme na tom dobre, tešíme sa, chceme si ten zápas užiť," uviedol 7-násobný slovenský reprezentant, ktorý si nepripúšťa, že duel s obhajcom bude pre weissovcov a spol posledným na turnaji: "Hrať sa dá s každým. Aj s Talianmi. Ak zahráme dobre, môžeme vyhrať."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona