MS2018: Toto sa nevidí každý deň! Po krásnom geste ruského fanúšika zostali Poliaci namäkko

NETKY.SK • 20 Jún 2018, 11:15 • 2 min
MS2018: Toto sa nevidí každý deň! Po krásnom geste ruského fanúšika zostali Poliaci namäkko

MOSKVA - Na majstrovstvách Európy 2012 mu pomohli poľskí futbaloví fanúšikovia, preto sa chcel na MS 2018 v Rusku nejako odvďačiť. Jeden z poľských priaznivcov tak mohol zadarmo navštíviť utorňajší zápas H-skupiny šampionátu v moskovskej Otkrytie Arene medzi mužstvom "bielo-červených" a senegalskými "levmi od Terangy" (1:2).

slovakia

left justify in out

Reportér TVN24 Pawel Lukasik stretol pred štadiónom Spartaka jedného z ruských fanúšikov. Muž mu vyrozprával príbeh, ako počas ME 2012 prišiel s kamarátom do Poľska. Nemali však dva lístky na zápas "zbornej", akurát jednu vstupenku.

 

Pomohli im však Poliaci. Od jedného z nich dostali zdarma lístok, vďaka čomu mohli navštíviť stretnutie obaja kamaráti. Tento Rus sa chcel teraz Poliakom revanšovať. Kúpil dve vstupenky na zápas poľského tímu so Senegalom a jednu z nich chcel darovať "kibicovi", ktorý lístok na zápas ešte nemal.

Spomenutý reportér sa ponúkol, že mu takého poľského fanúšika pomôže nájsť. Šťastlivec najprv nechcel veriť, že môže zadarmo na vlastné oči zhliadnuť duel so Senegalom, ale keď mu povedali celé pozadie, s radosťou od Rusa prijal ponúknutý darček. "Som príjemne prekvapený, bratia Slovania," povedal nemenovaný Poliak.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies