MS2018: Panamský tréner sa hneval, keď jeho tím označili za najslabší na šampionáte

NETKY.SK • 29 Jún 2018, 09:32 • 2 min
MS2018: Panamský tréner sa hneval, keď jeho tím označili za najslabší na šampionáte

SARANSK - Panamskí futbalisti ukončili svoje pôsobenie na majstrovstvách sveta v Rusku (14. júna - 15. júla) treťou prehrou v základnej časti. Vo štvrtkovom dueli G-skupiny podľahli Tunisanom (1:2), nadviazali na predošlé neúspechy zo súbojov s Belgičanmi (0:3) a Angličanmi (1:6).

slovakia

left justify in out

Nováčik na scéne svetového šampionátu tak odchádza s nulou v kolónke bodov a horším skóre (2:11) ako ďalší z účastníkov, ktorý nezískal ani bod - Egypt (2:6).

 

Kolumbijského kouča Panamy Hernána Daría Gómeza po stretnutí rozčertila otázka, v ktorej bol jeho tím označený za najhorší na turnaji. "Možno sme tu boli naposledy, ale sme naozaj najhoršie mužstvo? Myslím si, že by ste mali porovnať všetko, aj celkové pozadie. Sme nováčik a ocitli sme sa v najťažšej skupine. Prosím, nehovorte o nás, že sme najhorší tím, pretože nie sme. Naše mužstvo sa učí a rozvíja sa. Myslím si, že by ste nás mali oveľa viac rešpektovať. Označiť nás za najhorších je z vašej strany nedostatok rešpektu," urazene vyhlásil 62-ročný rodák z Medellína.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies