MS2018: Lovren: Modrič by bol najlepší hráč sveta, keby nebol Chorvát

NETKY.SK • 24 Jún 2018, 14:14 • 2 min
MS2018: Lovren: Modrič by bol najlepší hráč sveta, keby nebol Chorvát

PETROHRAD - Chorvátsky stredopoliar Luka Modrič by sa mohol stať najlepším hráčom na svete keby bol Nemec, alebo Španiel.

slovakia

left justify in out

Myslí si to jeho spoluhráč z reprezentácie Dejan Lovren.

 

Tvorca hry Realu Madrid je podľa Lovrena "vari najlepším stredopoliarom na svete," povedal Lovren v Rošino pri Petrohrade, kde majú Chorváti kemp počas majstrovstiev sveta v Rusku. "Keby bol Nemec, alebo Španiel, tak by bol v nominácii o najlepšieho hráča roka," dodal s tým, že Chorvátsko je malá krajina a nedostáva sa jej takej pozornosti, ako by si zaslúžila.

 

Modriča vyhlásili za najlepšieho hráča pri oboch víťazstvách Chorvátov na šampionáte v Rusku. V súbojoch s Nigériou (2:0) aj Argentínou (3:0) previedol štvornásobný víťaz Ligy majstrov skvelé výkony. Vďaka tomu si reprezentanti balkánskej krajiny vybojovali s predstihom postup medzi 16 najlepších tímov a v utorok zakončia v Rostove nad Done súboje v D-skupine duelom s Islandom.

 

Pred štyrmi rokmi v Brazílii vypadli Chorváti už v skupine. "V tíme je úplne iná atmosféra ako pred štyrmi rokmi. Cítime, že môžeme prísť ďaleko. Sme skúsenejší a nechýba nám sebavedomie," dodal Lovren, ktorý oblieka dres FC Liverpool.

 

fi lg

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona