MS17: V Paríži pre obavy o bezpečnosť zrušili zónu pre fanúšikov

NETKY.SK • 25 Apríl 2017, 14:57 • 2 min
MS17: V Paríži pre obavy o bezpečnosť zrušili zónu pre fanúšikov

Paríž - Sprísnené bezpečnostné opatrenia po sérii teroristických útokov vo Francúzsku budú mať dopad tiež na blížiaci sa svetový šampionát v hokeji (5. - 21. mája), ktorý okrem nemeckého Kolína nad Rýnom bude hostiť aj Paríž. Organizátori vrcholného podujatia oznámili, že tradičná zóna pre fanúšikov vo francúzskej metropole nebude.

slovakia

left justify in out

"Parížski organizátori po dohode s vedením mesta rozhodli, že fanzóna nebude. Dôvod sú obavy o bezpečnosť fanúšikov," uviedol pre agentúru DPA prezident Nemeckého zväzu ľadového hokeja (DHB) Franz Reindl.

 

Ten je zároveň šéf organizačného výboru v Kolíne. Aj z dôvodu bombového útoku na futbalistov Borussie v Dortmunde spred dvoch týždňov budú sprísnené bezpečnostné kontroly i v nemeckom meste. "Samozrejme, bezpečnosť bude posilnená. Fanúšikovia musia počítať s rozsiahlymi kontrolami," dodal Reindl.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies