MS17: Trška sa oholiť nemieni, názor by zmenil iba v prípade zisku svetového titulu

NETKY.SK • 12 Máj 2017, 08:00 • 2 min
MS17: Trška sa oholiť nemieni, názor by zmenil iba v prípade zisku svetového titulu

KOLÍN NAD RÝNOM - Obranca Peter Trška už má na svojom konte vo veku 24 rokov slovenský aj český titul, ďalším posunom v jeho hokejovej kariére je štart na tohtoročných majstrovstvách sveta.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

V minulosti si zahral aj na juniorskom či dorasteneckom svetovom šampionáte. Slováci v nemeckom Kolíne nad Rýnom získali zo štyroch zápasov štyri body, postup do štvrťfinále je teda poriadne vzdialený.

 

"Štyri body sú málo. Podľa mňa sme ich mohli získať aspoň deväť či desať. V konečnom dôsledku však zaplať pánboh aj za štyri," povedal Peter Trška a na otázku, prečo tých bodov teda nie je aspoň dvakrát viac, odpovedal: "Neviem, či sa prejavil stres alebo chýbajúce skúsenosti. Sme tu tuším deviati nováčikovia a to je dosť. S tým už však nič nenarobíme. Musíme bojovať tí, ktorí tu sme. Máme pred sebou ešte tri zápasy a verím, že získame ešte aspoň bodík."

Slováci majú pred sebou ešte tri stretnutia základnej A-skupiny, preveria ich naozaj nároční súperi - Rusko, USA a Švédsko. Tím SR pôjde do každého zo zostávajúcich duelov v pozícii outsidera.

 

"A to by nám mohlo vyhovovať. Nemyslím si, že by sme mali tím zložený z nejakých slabších hráčov. Skôr nám však pasuje pozícia toho, kto nemusí, ale môže," dodal Trška, najväčší bradáč v slovenskom družstve. Rodák z Dubnice nad Váhom sa v najbližšom čase nechce oholiť, ale tento plán mu môže prekaziť jedna udalosť. "Ak by sme získali titul majstra sveta, vtedy by som bradu zhodil veľmi rád," poznamenal s úsmevom.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona