MS17: Slovákov budú hnať dopredu aj Peter Nagy, Pavol Habera či raper Ego

NETKY.SK • 6 Máj 2017, 12:49 • 2 min
MS17: Slovákov budú hnať dopredu aj Peter Nagy, Pavol Habera či raper Ego

KOLÍN NAD RÝNOM - od vyslaného redaktora Petra Mráza) - Slovenskú hokejovú reprezentáciu delí už len krátky čas od jej úvodného vystúpenia na 81. majstrovstvá sveta v Nemecku a Francúzsku. Zverenci trénera Zdena Cígera v sobotu od 16.15 h nastúpia proti výberu Talianska.

slovakia

left justify in out

Predpoludním absolvovali krátke rozkorčuľovanie a teraz ich čaká už len oddych a počas neho koncentrácia na popoludňajšie stretnutie. "Chlapci majú chuť a sú dobre naladení. Sú nastavení na to, aby sme potešili divákov a našich fanúšikov. Verím, že sa vypnú k dobrému a disciplinovanému výkonu, a že sa im bude dariť. Postupne zdokonaľujeme veci, ktoré od chlapcov chceme - vyvážený aktívny hokej, v úvode pozornejšie v obrane. Všetko založené na tom, aby sme často strieľali a dávali góly," prezradil asistent trénera Július Šupler pri odchode do šatne a doplnil: "V našom tíme nemožno hovoriť o rozdielových hráčoch, rozhodujú chyby a ich využívanie."

Slováci už majú vybraté aj pesničky, ktoré im organizátori zahrajú počas prípravy na zápasy či počas nich. Z reproduktorov v kolínskej Lanxess Arene tak bude možné počuť Petra Nagya a jeho "Aj tak sme stále frajeri", Daru Rolins (Čo o mne vieš), Pavla Haberu (Je to vo hviezdach), Žijeme len raz od rapera Ega a "Čo som sa po horách nachodil" Michala Dočolomanského z muzikálu Na skle maľované.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies