MS17: Hudáček v bránke aj proti Rusku, brata Libora šľacha nestopne

NETKY.SK • 13 Máj 2017, 11:21 • 2 min
MS17: Hudáček v bránke aj proti Rusku, brata Libora šľacha nestopne

KOLÍN - Zostava slovenského tímu v zápase A-skupiny MS proti Rusku bude rovnaká ako v predošlom stretnutí s Nemeckom. V bránke opäť nastúpi Július Hudáček a mimo zostavy bude Jakub Suja. Na sobotňajšom rozkorčuľovaní chýbal útočník Libor Hudáček, ale problémy so šľachou nebudú prekážkou v štarte proti Rusku.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Libora Hudáčka nahradil v útoku s Vladimírom Draveckým a Pavlom Skalickým Jakub Suja. Ten však do zápasu proti Rusku nezasiahne. "Libor má už dlhšie zapálenú šľachu, preto sme v jeho prípade zvolili tréning na suchu. Vo štvrtok trénoval, no radšej sme si povedali, aby to nedráždil. Na zápas však bude stopercentne pripravený," uviedol tréner Zdeno Cíger. V bránke slovenského tímu sa štvrtýkrát na turnaji objaví Július Hudáček. Podľa hlavného trénera má energiu, predstavuje istotu a tak bude rozbehnutým útočníkom Ruska čeliť práve on.

 

Energia nechýbala v stredajšom zápase proti Nemecku ani ostatným hráčom a tak sa zostava meniť nebude. "Chalani hrali dobre proti Nemecku. Budeme tak pokračovať aj proti Rusku. Keď budú hrať tak, ako hrajú proti Nemecku, tak budeme radi. Bola tam súdržnosť aj celkovo dobrý prejav hry. Vštepujeme chalanom, aby si to užili a ukázali sa v čo najlepšom svetle. Majú pred sebou kvalitného súpera a je na nich, ako sa k tomu postavia," poznamenal tréner Zdeno Cíger.

 

Predpokladaná zostava SR:

J. Hudáček - Jánošík, Čerešňák, Mikuš, Gernát, Čajkovský, Sersen, Šedivý, Trška - Miklík, Bližňák, Haščák - Hrnka, Cingeľ, Kudrna - Skalický, L. Hudáček, Dravecký - Matoušek, Zigo, Šťastný

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies