MS17: Hudáček oporou v bráne, proti Rusom pravdepodobne bez zmien v zostave

NETKY.SK • 12 Máj 2017, 12:50 • 2 min
MS17: Hudáček oporou v bráne, proti Rusom pravdepodobne bez zmien v zostave

KOLÍN NAD RÝNOM - Bez zmien v zostave v porovnaní so stredajším duelom proti Nemecku nastúpi slovenská hokejová reprezentácia na sobotňajší zápas na 81. majstrovstvách sveta v Nemecku a Francúzsku proti výberu Ruska.

slovakia

left justify in out

Chytať by mal Július Hudáček. Hlavný kouč tímu SR Zdeno Cíger sa nechystá robiť zmeny v zložení útokov, definitíva však padne až v sobotu. Zápas Rusko - Slovensko je v kolínskej Lanxess Arene naplánovaný na 16.15 h.

V ofenzíve spolu zostali Michel Miklík, Marcel Haščák s Máriom Bližňákom, kapitán Vladimír Dravecký nastúpi s Liborom Hudáčkom a Pavlom Skalickým, Sparťania Lukáš Cingeľ a Andrej Kudrna s Tomášom Hrnkom, Tomášovia Zigo a Matoušek s Andrejom Šťastným. V defenzíve budú hrať Michalovia Čajkovský a Sersen, Peter Čerešňák s Aadamom Jánošíkom, Martin Gernát s Jurajom Mikuš a Peter Trška s Eduardom Šedivý.

Na piatkovom predpoludňajšom tréningu tímu SR boli všetci hokejisti vrátane uzdraveného Jakuba Suju, ktorý ostatné dni strávil v karanténe. Výprava SR v úvode tréningu absolvovala spoločné fotenie a po pár minútach zamieril do šatne útočník Dávid Skokan, pre ktorého sa šampionát predčasne skončil. Má totiž problémy s pravou rukou a pri zaťažení cítil bolesť.

Slováci zatiaľ nazbierali na šampionáte štyri body a v tabuľke A-skupiny im patrí šieste miesto.

Predpokladaná zostava tímu SR na sobotňajší duel proti Rusku: J. Hudáček - P. Čerešňák, A. Jánošík, Čajkovský, Sersen, J. Mikuš, Gernát, P. Trška, Šedivý - Miklík, Bližňák, Marcel Haščák - Dravecký, L. Hudáček, Skalický - Kudrna, Cingeľ, Hrnka - A. Šťastný, Zigo, Matoušek
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona