MS17: Dnes trénovalo iba osem Slovákov, v utorok nás čaká kľúčový duel

NETKY.SK • 8 Máj 2017, 16:54 • 2 min
MS17: Dnes trénovalo iba osem Slovákov, v utorok nás čaká kľúčový duel

KOLÍN NAD RÝNOM - Slovenská hokejová reprezentácia sa v pondelok popoludní pripravovala na tréningovej ploche v Kolíne nad Rýnom pod vedením asistentov trénera, na ľade bolo dovedna len osem hráčov vrátane dvoch brankárov.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ďalšia početná skupina sa pripravovala v útrobách hlavnej haly v posilňovni a niektorí hráči oddychovali. Na tréning na ľade prišli brankári Július Hudáček a Jaroslav Janus, spomedzi korčuliarov Tomáš Hrnka, Pavol Skalický, Tomáš Zigo, Tomáš Matoušek, Eduard Šedivý a Andrej Šťastný.

 

"V nedeľu som nechytal a nebol som ani na rozkorčuľovaní. Ušetril som sily a na tréningu som sa cítil dobre," prezradil gólman Július Hudáček.

 

V utorok večer nastúpia Slováci proti Dánom a skúsený brankár v tom má jasno: "Bude to pre nás kľúčový zápas. Či smerom dolu alebo nahor. Zajtra musíme brať výhru. Dúfam, že za tri body. Musíme vyhrať, aby sme sa v boji o záchranu vyhli Talianom a stále mali nejakú šancu hrať o štvrťfinále."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies