MS17: Česi začnú proti Kanade v bránke s Mrázkom

NETKY.SK • 4 Máj 2017, 19:12 • 2 min
MS17: Česi začnú proti Kanade v bránke s Mrázkom

PARÍŽ - Česká hokejová reprezentácia začne svoje účinkovanie na majstrovstvách sveta piatkovým súbojom proti obhajcovi titulu Kanade.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Reprezentačný tréner Josef Jandač oznámil zloženie jednotlivých formácií ako aj to, že v bránke dostane príležitosť Petr Mrázek.

 

Lídrom prvej formácie bude Jakub Voráček, doplnia ho Jan Kovář a Lukáš Radil. Do druhej "lajny" zaradí český kormidelník Davida Pastrňáka spolu s Tomášom Plekancom a Romanom Červenkom.

 

"Od druhej tretiny môže byť všetko inak, ale takto sme sa zatiaľ rozhodli. Chceli sme nadviazať na minulý rok a dať k sebe formáciu, ktorá je na seba zvyknutá. Zachovať väzbu Kovář - Radil nám prišlo vhodné už len pre to, že tí chlapci spolu na ľade bojujú. U Voráčka je výborné, že sa vie adaptovať," ozrejmil Jandač zloženie formácií.

 

Do bránky sa napokon postaví Petr Mrázek. Podľa Jandača bude kľúčom k úspechu disciplína, schopnosť prispôsobiť sa rýchlosti a schopnostiam súpera. "Nesmieme prepadať," dodal pre idnes.cz tréner Česka.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies