MS16: Slováci si vyvetrali hlavy na prechádzke, počasie im zatiaľ praje

NETKY.SK • 5 Máj 2016, 15:34 • 2 min
MS16: Slováci si vyvetrali hlavy na prechádzke, počasie im zatiaľ praje

PETROHRAD - Slovenskí hokejisti sa už zabývali v petrohradskom hoteli Solo Sokos Hotel Palace Bridge, ktorý sa na najbližšie dva týždne stane ich prechodným domovom.

slovakia

left justify in out

Po prvej noci v dejisku MS absolvovali vo štvrtok predpoludním tréning na suchu a vyrazili aj na krátku prechádzku k Športovému palácu Jubilejnyj, ktorý je od hotela vzdialený iba niečo vyše štvrťhodinku chôdze.

 

"Boli sme si trochu pozrieť pešiu zónu v meste, vyvetrať hlavu. Prešli sme sa peši k miestu, kde budeme hrať a mávať tréningy, čo si pochvaľujem, pretože nesedíme len v autobuse," vyjadril sa útočník Tomáš Hrnka.

 

Slovákov privítalo v Petrohrade príjemné slnečné počasie s teplotou nad 20 stupňov. Na prechádzku tak vyrazili v tričkách a ak bude takéto letné počasie pokračovať, najbližšie dni možno vytiahnu zo šatníka aj šortky. "Počasie nám zatiaľ praje. Dvadsať stupňov je super," dodal Hrnka. Na prechádzku si zašiel aj kouč Zdeno Cíger. "S voľným časom budeme improvizovať tak, ako príde. V prvom rade sa každú voľnú chvíľu budeme snažiť využiť na nejakú oddychovku," uviedol.

 

Od 17.30 h miestneho času čakal Slovákov prvý tréning na hlavnej ľadovej ploche arény, v ktorej v sobotu nastúpia na úvodný duel proti Maďarsku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies