MS16: Česi prišli o posilu z NHL, Sekáča nepustí do hry otras mozgu

NETKY.SK • 8 Máj 2016, 15:36 • 2 min
MS16: Česi prišli o posilu z NHL, Sekáča nepustí do hry otras mozgu

MOSKVA - Česká hokejová reprezentácia prišla na MS v Rusku o jednu zo štyroch posíl z NHL. Do hry na šampionáte nebude môcť zasiahnuť Jiří Sekáč z Arizony, ktorý sa stále nezotavil z následkov otrasu mozgu z prípravného duelu pred MS a odletel domov.

slovakia

left justify in out

"Veľmi nás to mrzí, pretože sme s Jirkom počítali do základu," povedal pre portál idnes.cz asistent českého kouča Jiří Kalous. "Mysleli sme si, že sa dá dohromady. Ale bohužiaľ, zaťaženie je tak enormné, že sa necíti dobre. Po zranení nie je v stopercentnom stave a po veľmi dôkladnom pohovore s lekárom i s Jirkom sme sa takto rozhodli." Sekáč si zranenie privodil v prípravnom stretnutí so Švédskom koncom apríla.

 

Nedeľňajší tréning neabsolvoval ani bostonský hráč David Pastrňák, ktorý by však mal byť do pondelňajšieho duelu so Švédskom v poriadku. Česi majú po dvoch zápasoch na konte päť bodov za triumf nad Ruskom a víťazstvo nad Lotyšskom po nájazdoch.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies