MS: V tíme ČR pred MS viacero ospravedlneniek z NHL

NETKY.SK • 27 Apríl 2016, 13:20 • 2 min
MS: V tíme ČR pred MS viacero ospravedlneniek z NHL

PRAHA - Tréner českej hokejovej reprezentácie Vladimír Vůjtek má aktuálne v tíme štyroch hráčov zo zámorskej NHL a nateraz je to všetko.

slovakia

left justify in out

Po vypadnutí v 1. kole play-off sa skúsenému kormidelníkovi ospravedlnilo viacero hráčov. "Dá sa povedať, že v hre sú Jarda Jágr a Michal Neuvirth. Ostatní hráči z rôznych príčin neprídu. Najčastejší dôvod ospravedlnení je, že hráči nemajú zmluvu. Sú tam aj nejaké zranenia či rodinné záležitosti," povedal pre hokej.cz generálny manažér českej reprezentácie Slavomír Lener.


Pokiaľ ide o Jágra, realizačný tím českého mužstva netuší, ako sa skúsený útočník rozhodne. "Sme v kontakte s jeho agentom Petrom Svobodom. Jardu nikam netlačíme, ale hráča s takou formou a výkonnosťou je slušnosť osloviť. Záleží len na ňom. Samozrejme, vieme a rešpektujeme, že s reprezentáciou sa už raz oficiálne rozlúčil, ale možnosť štartu sa objavila už v minulosti," ozrejmil Lener.


S českou reprezentáciou sa aktuálne pripravuje kvarteto hokejistov z NHL a až trinásť z KHL. Nechýba ani dvojica zo Slovana Bratislava - obranca Tomáš Kundrátek a útočník Lukáš Kašpar.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona