MS v hokeji: Zajtra proti Švajčiarom v plnej sile! Studenič sa vracia do zostavy!

NETKY.SK • 26 Máj 2021, 20:51 • 2 min
MS v hokeji: Zajtra proti Švajčiarom v plnej sile! Studenič sa vracia do zostavy!

Zápas proti ruskej zbornej mal pre Slovensko veľmi veľa pozitívnych aspektov, no objavila sa aj situácia, kedy tuhla krv v žilách. Marián Studenič sa ocitol na ľade a nevedel sa z neho dostať sám.

slovakia

left justify in out

Incident sa stal počas pondelňajšieho zápasu MS v hokeji, kde slovenská reprezentácia nastúpila proti výberu Ruska. Mladý slovenský útočník Marián Studenič, ktorý sa tento rok dostal do prvého tímu New Jersey Devils, padol na ľad po tečovaní strely od jedného z ruských obrancov. 

 

img 

 

Marián sa nevedel postaviť z ľadu a tak mu na striedačku museli pomôcť spoluhráči. Zápas proti Rusom už neodohral a do dnešného dňa sa nevedelo, ako na tom mladý slovenský útočnik vlastne je. 

 

Všetko je už ale inak. Hockey Slovakia zverejnilo video, v ktorom sa už Marián teší na zajtrajší zápas. "Tá noha je v pohode, trošku to bolí, ale nie je to nič vážne. Som pripravený hrať zajtra," boli prvé slová Studeniča.

 

 

Vo videu sa objavil aj priebežne najlepšie bodovaný hráč celých MS Peter Cehlárik. "Švajčiari budú pre nás náročný súper, výborne korčuľujú. Možno ešte viac ako Rusi. Teraz dokáže každý poraziť hocikoho. Neexistuje favorit alebo outsider." 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies