MS v hokeji: Slováci dnes večer nastúpia proti Dánom bez Rosandiča a Pospíšila, obaja dostali dištanc

NETKY.SK • 29 Máj 2021, 14:27 • 2 min
MS v hokeji: Slováci dnes večer nastúpia proti Dánom bez Rosandiča a Pospíšila, obaja dostali dištanc

Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Craig Ramsay nemôže v dnešnom večernom súboji na majstrovstvách sveta v lotyšskej Rige proti Dánom nasadiť obrancu Mislava Rosandiča ani útočníka Kristiána Pospíšila.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Obom hráčom disciplinárna komisia šampionátu "naparila" dištanc na jedno stretnutie.  Obaja Slováci sa previnili vo štvrtkovom súboji proti Švajčiarom. Pospíšil putoval predčasne pod sprchy už v prvej tretine, keď za napadnutie hlavy a krku dostal trest na päť minút plus do konca duelu.

 

img

 

Mohlo by vás zaujímať: MS v hokeji: Švédi splnili úlohu favorita, Bielorusi nám proti Dánom nepomohli

 

Zápas nedohral ani Rosandič, ktorému arbitri naparili rovnaký trest ako Pospíšilovi, slovenský bek ho dostal za opľutie súpera. Podľa "disciplinárky" šlo o vedomé konanie Rosandiča a tiež nenastúpi proti dánskemu výberu.

 

Prečítajte si tiež: MS v hokeji: Od utorka bude v arénach v Rige prítomný aj obmedzený počet domácich fanúšikov

Súboj Slovensko - Dánsko sa uskutoční dnes 29. mája o 19.15 h SELČ. Slováci majú na svojom konte 9 bodov, Dáni ich doteraz nazbierali osem. V prípade trojbodového zápisu môže slovenský tím urobiť rázny krok k vytúženému postupu do štvrťfinále MS.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies