MS v hokeji: Skupiny pre budúcoročný šampionát sú už takmer isté, máme šancu na postup?

NETKY.SK • 4 Jún 2021, 08:35 • 2 min
MS v hokeji: Skupiny pre budúcoročný šampionát sú už takmer isté, máme šancu na postup?

Fínsko nám jednoducho v hokeji praje. Inak sa to už ani povedať nedá. Pamätný bronz z Helsínk 2003, striebro 2012, predposledná účasť vo vyraďovacej skupine v 2013-om.

slovakia

left justify in out

To všetko sa odohralo v rámci troch šampionátov MS v hokeji, ktoré sa konali v tejto škandinávskej krajine. O rok tu budú zas, a naša skupina vyzerá veľmi hrateľne. Na základe rankingu IIHF po tohtoročných MS je už jasné zatriedenie takmer všetkých tímov. ostávajú len 4 posledné, ktoré si to v priebehu tohto víkendu rozdajú v bojoch o medaily. 

 

Slovensko bude účinkovať opäť v skupine - A. Predstavíme sa v nej po boku Kanady/Fínska (lepší po týchto MS, no zatiaľ to vyzerá podľa rebríčka na Kanadu), Nemecka, USA, Švajčiarska, Dánska, Kazachstanu a Talianska. 

 

img

 

Môžeme však dostať aj Fínov a to v prípade, že by obhájili zlato a Kanada skončí štvrtá. 

 

V B-skupine budú Kanada / Fínsko, Rusko, Česko, Švédsko, Lotyšsko, Nórsko, Bielorusko, Veľká Británia. Organizátori MS disponujú právom vymeniť v skupinách dva susediace tímy v rebríčku a teda ešte môže nastať jedna zmena.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies