MS v hokeji sa blížia: Steel aréna prešla výmenou mantinelov

NETKY.SK • 6 Február 2019, 12:14 • 2 min
MS v hokeji sa blížia: Steel aréna prešla výmenou mantinelov

KOŠICE - V košickej Steel aréne už v predstihu dokončili výmenu mantinelov a plexiskiel. Podľa manažéra haly Igora Havrilu už vykonajú iba menšie úpravy vrátane výmeny svetelných zdrojov. Steel aréna bude dejiskom "slovenskej" A-skupiny počas májových MS v hokeji.

slovakia

left justify in out

Mantinely sú oproti predošlým nižšie o 15 cm, vyššie sú však plexisklá, ktoré sa po novom budú nachádzať aj medzi striedačkami. Výmena mantinelov bola jedna zo základných požiadaviek Medzinárodnej hokejovej federácie (IIHF) v súvislosti s májovým šampionátom. Liate sklá nahradilo plexisklo.

 

img

 

"Práce na osadení mantinelov a plexiskiel sa skončili o niečo skôr oproti pôvodnému plánu. V piatok by mal prísť navyše špeciálny stolík, ktorý sa nainštaluje do priestorov časomeru." 

 

"Novinkou sú aj striešky nad striedačkami, na ktoré sa ešte v priebehu piatku namaľujú reklamy. Koncom týždňa už prebehne na ľadovej ploche prvý tréning a v pondelok sa do Steel arény vrátia aj hráči HC Košice," prezradil Havrila. 

 

V Steel aréne medzičasom prebehlo viacero ďalších úprav, nové sú gumy na chodbách, ale aj rolba. Vymieňať sa ešte budú koncom februára svetelné zdroje. V priebehu apríla sa očakáva v Košiciach inšpekcia z IIHF, no pokiaľ pôjde všetko podľa plánu, s ničím by nemal byť problém.

 

img

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies