MS v hokeji: Od utorka bude v arénach v Rige prítomný aj obmedzený počet domácich fanúšikov

NETKY.SK • 29 Máj 2021, 11:41 • 2 min
MS v hokeji: Od utorka bude v arénach v Rige prítomný aj obmedzený počet domácich fanúšikov

Riga - Už v utorok 1. júna môže na stretnutia majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji v lotyšskej Rige zavítať aj obmedzený počet fanúšikov.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

V hlavnej hale to bude maximálne 2660 priaznivcov, v menšej 1058 divákov. Samozrejmosťou budú prísne opatrenia s cieľom zabrániť prípadnému šíreniu koronavírusu, povolenie sa týka len pre obyvateľov Lotyšska pri dodržaní zverejnených predpisov. 

 

img

 

Prečítajte si: MS v hokeji: Švédi splnili úlohu favorita, Bielorusi nám proti Dánom nepomohli


"Na tento okamih sme všetci čakali. Sme veľmi spokojní a vďačí lotyšskej vláde, ktorá napriek komplikovanej situácii dala šancu fanúšikom prejaviť svoju vášeň pre tento šport a môžu naživo sledovať zostávajúce súboje šampionátu," povedal na sobotňajšej tlačovej konferencii prezident Lotyšskej hokejovej federácie Edgars Buncis.

 

Mohlo by vás zaujímať: MS v hokeji: Čo môžeme čakať od Dánov? Na šampionáte už dokázali zobrať tri body Švédsku

Vstupenky na jednotlivé stretnutia sa dostanú do predaja približne 24 hodín pred zápasmi, získať ich bude možné len na webe IIHF. Cena lístka na utorkové záverečné súboje v základných skupinách bude 110 eur na jeden duel, na štvrtkové štvrťfinále bude vstupenky k dispozícii od 165 eur, na semifinále od 220 eur, na duel o bronz od 280 eur a na finále od 340 eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies