MS: Na Slovákov čaká prvý tréning, z hotela do haly je to na skok

NETKY.SK • 5 Máj 2016, 13:37 • 2 min
MS: Na Slovákov čaká prvý tréning, z hotela do haly je to na skok

PETROHRAD - Vo štvrtok podvečer si hokejisti Slovenska odkrútia prvý tréning na ľade petrohradského Športového paláca Jubilejnyj, kde na nich v sobotu 7. mája od 11.15 h SELČ čaká úvodné vystúpenie v B-skupine svetového šampionátu.

slovakia

left justify in out

Do mesta na Neve pricestovala výprava SR v stredu popoludní, jej prechodným domovom počas MS sa stal Solo Sokos Hotel Palace Bridge.

 

"Prvý dojem z ubytovania je skvelý. Zo siedmich poschodí nám patrí štvrté. Okrem Nemcov a Maďarov, ktorí budú bývať inde, sme tu už videli Kanaďanov, Američanov, Fínov, Bielorusov i Francúzov. K hale Jubilejnyj je to pešo okolo štvrťhodiny," poznamenal hovorca výpravy Tomáš Štulajter. Hráči si po štvrtkovej rannej prechádzke prezreli priestory šatne. "V meste už cítiť pulz blížiaceho sa šampionátu," prezradil Štulajter. Informácie priniesol server hockeyslovakia.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies