MS: Marchisio pre zranenie vypadol z talianskej reprezentácie

NETKY.SK • 7 November 2016, 18:12 • 2 min
MS: Marchisio pre zranenie vypadol z talianskej reprezentácie

RÍM - Stredopoliar Juventusu Turín Claudio Marchisio z preventívnych dôvodov opustil kemp talianskej futbalovej reprezentácie, ktorú čakajú posledné zápasy v tomto roku. Informáciu v pondelok priniesla agentúra dpa s odvolaním sa na Taliansku futbalovú federáciu (FIGC).

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný Marchisio utrpel menšie zranenie ľavej nohy a po obrancovi Andreovi Barzaglim je druhým hráčom, ktorý zo zdravotných dôvodov vypadol z nominácie. Tréner "Azzurri" Giampiero Ventura nominoval namiesto Barzagliho obrancu Fiorentiny Davida Astoriho a prvej pozvánky do národného tímu sa dočkali stredopoliar Roberto Gagliardini z Atalanty a obranca FC Janov Armando Izzo.

 

Talianov čaká v sobotu v Lichtenštajnsku kvalifikačný duel o postup na majstrovstvá sveta a potom sa v utorok 15. novembra stretnú v prípravnom zápase s Nemeckom. V kvalifikačnej G-skupine sú talianski futbalisti so siedmimi bodmi o skóre na druhom mieste za Španielskom. Priamo na svetový šampionát 2018 do Ruska postúpi len víťaz skupiny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies