MS 2022: 11 gólov v 2 zápasoch! Ghana zdolala Južnú Kóreu 3:2 a Srbsko remizovalo s Kamerunom 3:3

NETKY.SK • 28 November 2022, 16:14 • 2 min
MS 2022: 11 gólov v 2 zápasoch! Ghana zdolala Južnú Kóreu 3:2 a Srbsko remizovalo s Kamerunom 3:3

AL WAKRA - Futbalisti Srbska remizovali v pondelkovom zápase G-skupiny na MS v Katare s Kamerunom 3:3. Srbi v nadstavenom čase prvého polčasu otočili nepriaznivý stav a v 53. minúte si vypracovali náskok 3:1. Následne však v priebehu troch minút neustrážili striedajúceho Vincenta Aboubakara, ktorý vsietil gól a pridal aj asistenciu.

slovakia

left justify in out

Kamerun sa nevzdal a nakonec vybojoval remízu 3:3

 

Kamerunu chýbal pre bližšie nešpecifikované disciplinárne dôvody brankár Onana, ktorého nahradil medzi tromi žrďami Epassy. V 11. minúte musel čeliť kamerunský brankár Mitrovičovi, ktorý si v šestnástke zasekol obrancu a nastrelil vzdialenejšiu žrď. Ten istý hráč sa dostal v 17. minúte k odrazenej lopte od brániacich Kamerunčanov, avšak v tutovke z desiatich metrov netrafil priestor brány. Následne sa v 19. minúte pripomenul prvýkrát v zápase africký tím a brankár Milinkovič-Savič musel vyraziť prudkú strelu Kundeho.

 

Srbi si v 29. minúte nerozumeli pri rozohrávke a ponúkli Kamerunu lacný rohový kop, z ktorého prišiel trest. Center smerujúci na prednú žrď predĺžil hlavou N´Koulou a situáciu výborne dosledoval Castelletto, ktorý doklepol loptu do prázdnej bránky. Srbsko dokázalo reagovať a pred polčasovou prestávkou otočilo stav v nadstavenom čase. Najskôr v prvej minúte pridaného času predviedol svoju kopaciu techniku Tadič, ktorý posadil center priamo na hlavu Pavloviča a ten nedal šancu Epassymu. V tretej minúte nadstaveného času poslal Srbov do vedenia 2:1 umiestnenou strelou spoza šestnástky Milikovič-Savič.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 433 (@433)

 

Ghana s Južnou Kóreou predviedli nádherný futbalový zápas

 

Futbalisti Ghany zvíťazili vo svojom druhom zápase na MS v Katare nad Kórejskou republikou 3:2. Po prehre s Portugalskom, ktoré ich v úvodnom dueli H-skupiny zdolalo taktiež 3:2, si pripísali prvé víťazstvo na turnaji. Kórejčania si značne skomplikovali cestu za postupom, ktorý im nemusí zaistiť ani triumf nad Portugalskom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 433 (@433)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies