MS 2015 budú mať na Facebooku aj slovenskú mutáciu

NETKY.SK • 4 Jún 2014, 16:37 • 2 min
MS 2015 budú mať na Facebooku aj slovenskú mutáciu

PRAHA - Organizátori budúcoročných majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji v českých mestách Praha a Ostrava od stredy komunikujú s fanúšikmi prostredníctvom sociálnych sietí Facebook a Twitter.

slovakia

left justify in out

V súčasnosti sú k dispozícii len česká a anglická verzia, v blízkej budúcnosti však pribudnú aj ďalšie jazykové mutácie - okrem ruskej, nemeckej, francúzskej, švédskej a fínskej nebude chýbať ani slovenská. "Veríme, že oficiálne profily v uvedených jazykoch budú pre fanúšikov v jednotlivých krajinách užívateľsky príjemnejšie,“ uviedla prostredníctvom tlačovej správy generálna sekretárka organizačného výboru MS 2015 Markéta Štěrbová a dodala: "Sociálne siete sú pri komunikácii s priaznivcami veľkým fenoménom a my ich chceme využívať naozaj intenzívne. Ľuďom plánujeme poskytovať informácie o prípravách šampionátu, ale aj čo najviac zaujímavostí zo zákulisia."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies