MS 2014: Veštkyňa Brazílčanom nepraje, prehrajú vo finále s Nemcami

NETKY.SK • 2 December 2013, 11:04 • 2 min
MS 2014: Veštkyňa Brazílčanom nepraje, prehrajú vo finále s Nemcami

SAO PAULO - Ak sa brazílska veštkyňa Marcía Fernándesová nemýli, milióny jej krajanov budú po júlovom finále majstrovstiev sveta vo futbale smútiť. Domáca reprezentácia prehrá s Nemeckom.

slovakia

left justify in out

"Nemci získajú trofej," predpovedalo uznávané médium na ezoterickom festivale Mystic Fair v Sao Paule. O popularite paranormálnych javov v krajine päťnásobných majstrov sveta vo futbale svedčí fakt, že na podujatí zaznamenali 40-tisíc návštevníkov.

Hviezdy sú brazílskej futbalovej reprezentácii viac naklonené. Astrologička Serena Salgadová tvrdí, že domáci tím má dobré šance vyhrať turnaj, ale s istotou to nedokázala povedať: "Myslím si, že Brazília má šancu uchádzať sa o trofej, je tu taká možnosť." Dodala tiež, že Brazílčanov pravdepodobne čakajú konfrontácie s odvekými rivalmi, ako sú Taliani, Nemci či Argentínčania. 

Žreb základných skupín šampionátu bude už v piatok 6. decembra o 18.00 h SEČ v Costa do Sauípe v brazílskom štáte Bahia. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies