MS 2014: Sudca povolil práce na streche štadióna v Manause

NETKY.SK • 19 December 2013, 11:00 • 2 min
MS 2014: Sudca povolil práce na streche štadióna v Manause

SAO PAULO - Brazílsky sudca dal v stredu zelenú pokračovaniu stavebných prác na streche futbalového štadióna Amazonia aréna v Manause, štyri dni po tom, čo v jednom z dejísk budúcoročných futbalových majstrovstiev sveta prišlo k smrteľnej nehode.

slovakia

left justify in out

Miestne úrady uviedli, že brazílska stavebná firma Andrade Gutierrez splnila všetky požiadavky na bezpečnosť a tak povolili pokračovanie prác na streche 44-tisícového štadióna.

Nehoda sa odohrala v sobotu, keď dvadsaťdvaročný Marcleudo de Melo Ferreira spadol z výšky 35 metrov po tom, ako sa roztrhlo lano a následkom zranení podľahol v nemocnici. Je to už piata obeť stavebných prác na štadiónoch pre budúcoročný šampionát, ktorý prebehne v dvanástich brazílskych mestách.

Stredajší verdikt tak bol dobrou správou pre staviteľov, no štadión, ktorý bude hostiť štyri stretnutia šampionátu, aj tak nedokončia podľa plánu. Hotový totiž mali byť už koncom decembra. Informovala agentúra Reuters.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies