MS 2014: Rumunsko v Grécku s Tatarusanuom, no bez Chirichesa

NETKY.SK • 14 November 2013, 16:40 • 2 min
MS 2014: Rumunsko v Grécku s Tatarusanuom, no bez Chirichesa

ATÉNY - Rumunský futbalový brankár Ciprian Tatarusanu bude k dispozícii trénerovi Victorovi Piturcovi v prvom piatkovom dueli európskej baráže o postup na budúcoročný svetový šampionát proti Grécku.

slovakia

left justify in out

Tatarusanu utrpel zranenie v oblasti chrbta počas tréningového procesu, do úvodného výkopu však bude fit. "Našťastie, v tomto momente to vyzerá priaznivo. V stredu trénoval na 90 percent, v piatok už bude pripravený nastúpiť," cituje agentúra Reuters slová trénera Piturcu.

Rumunskému kormidelníkovi bude chýbať kapitán Vlad Chiriches, ktorého z prvého z barážového duelu vyradila zlomenina nosa. K tímu sa síce pripojil, do stretnutia však s určitosťou nezasiahne. "Pricestoval vo štvrtok. Napriek tomu, že má pripravenú aj špeciálnu masku, v zostave sa neobjaví," dodal Piturca. V prvom dueli európskej baráže o postup na šampionát do Brazílie nastúpi Rumunsko v piatok o 20.45 h v Aténach proti Grécku, v odvete sa oba tímy stretnú v utorok 19. novembra o 20.00 na národnom štadióne v Bukurešti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies