MS 2014: Bielorusi predali za mesiac 50-tisíc vstupeniek

NETKY.SK • 29 Október 2013, 15:07 • 2 min
MS 2014: Bielorusi predali za mesiac 50-tisíc vstupeniek

MINSK - Za prvý mesiac predaja vstupeniek na majstrovstvá sveta v hokeji 2014 si fanúšikovia kúpili približne 50-tisíc lístkov. Turnaj sa uskutoční v máji 2014 v Minsku. Podľa webu rsport.ru o tom informuje agentúra BelTa s odvolaním sa na prvého námestníka ministra športu a turizmu Bieloruska Alexandra Gagijeva.

slovakia

left justify in out

"Predaj vstupeniek ide pomerne dobre. Po prvých dňoch sa trocha upokojil, ale stále je veľmi dobrý. Predalo sa 50-tisíc z celkového počtu 680-tisíc vstupeniek. V ďalších týždňoch očakávame nárast predaja, keďže v súčasnosti sa dajú kúpiť len lístky do Minsk Areny. Pre Čižovka Arenu ich začneme predávať v novembri," vyhlásil Gagijev.

Kým Minsk Arena je už na šampionát pripravená, v hale Čižovka, kde budú hrať svoje zápasy na turnaji aj slovenskí reprezentanti, sa dokončujú posledné detaily. Novú arénu by mali otvoriť 10. decembra a oficiálne otestovať v januári 2014.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies