Mrznúci dážď a zľadovatené cesty komplikovali dopravu v Maďarsku

NETKY.SK • 9 Január 2015, 10:08 • 2 min
Mrznúci dážď a zľadovatené cesty komplikovali dopravu v Maďarsku

BUDAPEŠŤ - Mrznúci dážď a zľadovatené cesty boli dnes hlavnou príčinou viacerých dopravných nehôd najmä na východe Maďarska a v okolí Budapešti, informoval agentúru MTI hovorca Celoštátneho úradu ochrany proti katastrofám Márton Hajdu.

slovakia

left justify in out

K havarovaným autám volali na pomoc požiarnikov v takmer 20 prípadoch. K vážnejším zraneniam nedošlo. Maďarskí meteorológovia vydali na dnešné ráno výstrahu prvého stupňa kvôli mrznúcemu dažďu pre územie 14 žúp a hlavného mesta, v platnosti zostala predpoludním výstraha už iba pre Sabolčsko-satmársko-berežskú župu.

      

Na zasneženom severovýchode krajiny varujú pred popoludňajšími menšími závejmi v Boršodsko-abovsko-zemplínskej, Hajducko-biharskej a Sabolčsko-satmársko-berežskej župe. Večer môže v uvedených oblastiach komplikovať situáciu aj nárazový vietor.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies