Mŕtvy muž v dome Olivie Newton-John bol majiteľ stavebnej firmy

NETKY.SK • 21 August 2013, 09:26 • 2 min
Mŕtvy muž v dome Olivie Newton-John bol majiteľ stavebnej firmy

JUPITER INLET COLONY - Floridská polícia zverejnila identitu muža, ktorý sa v pondelok zastrelil v dome austrálskej speváčky a herečky Olivie Newton-John.

slovakia

left justify in out

Išlo o 41-ročného Christophera Pariseletiho, majiteľa stavebnej firmy Pariseleti Construction, ktorého si 64-ročná rodáčka z Cambridgeu najala spolu s manželom Johnom Easterlingom, aby pracoval na opravách ich domu v mestečku Jupiter Inlet Colony. V čase, keď si Pariseleti siahol na život, nebola herečka doma. Newton-John spolu s manželom po tragickom incidente vydali vyhlásenie, v ktorom uviedli, že sú z Pariseletiho samovraždy v šoku. Polícia prípad klasifikuje ako samovraždu.

Olivia Newton-John začínala ako folková speváčka a v polovici 70. rokov minulého storočia dosiahla úspech s albumami If You Love Me, Let Me Know (1974) a Have You Never Been Mellow (1975). Po filmovom muzikáli Pomáda (1978), ktorý ju preslávil na celom svete, si zahrala v snímkach ako Xanadu (1980), Nebeský pár (1983) alebo Vyrieši to dieťa? (1988). Naďalej sa venovala aj hudbe, pričom za svoju tvorbu získala štyri ceny Grammy. Medzi jej najväčšie hity patria skladby I Honestly Love You, Have You Never Been Mellow, Magic, Xanadu (feat. Electric Light Orchestra) alebo Physical. V roku 1992 jej diagnostikovali rakovinu prsníka. Boj s chorobou vyhrala a v súčasnosti sa angažuje v nadácii Olivia Newton-John Cancer and Wellness Centre, ktorej náplňou je podpora ľudí chorých na rakovinu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies