Mŕtvu ženu našli pri teplovodnom potrubí v Košiciach

NETKY.SK • 20 Máj 2016, 09:04 • 2 min
Mŕtvu ženu našli pri teplovodnom potrubí v Košiciach

KOŠICE – Polícia vyšetruje prípad mŕtvej ženy, ktorá bola nájdená vo štvrtok (19. 5.) dopoludnia na trávniku na Alejovej ulici v Košiciach. Obhliadajúci lekár nevylúčil cudzie zavinenie.

slovakia

left justify in out

"Presnú príčinu smrti určí až vykonaná pitva. Prípad na mieste prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach, ktorý miesto nálezu a okolie niekoľko hodín dokumentoval spolu s kriminalistickým technikom," informoval dnes košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

 

Telo nebohej ženy doposiaľ presne nezistenej totožnosti sa nachádzalo pod teplovodným potrubím. Na danom mieste sa zvyknú zdržiavať bezdomovci. "Polícia preveruje totožnosť ženy a intenzívne pracuje na zistení okruhu osôb, ktoré sa mohli pohybovať na inkriminovanom mieste. Vyšetrovateľ v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy," konštatoval Szabó.

 

Polícia žiada občanov, ktorí v čase od 23.00 h v stredu 18. mája do 6.00 h štvrtka 19. mája prechádzali okolo miesta a môžu poskytnúť akékoľvek informácie k pohybu alebo popisu podozrivých osôb, aby sa prihlásili na telefónnom čísle 158.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies