Mŕtvi spod zrúteného mosta vo Vilémove už majú totožnosť

NETKY.SK • 16 September 2014, 13:51 • 2 min
Mŕtvi spod zrúteného mosta vo Vilémove už majú totožnosť

PLZEŇ - Všetci štyria robotníci, ktorí vo štvrtok 4. septembra zahynuli pod zrúteným mostom vo Vilémove na Havlíčkobrodsku, už majú totožnosť.

slovakia

left justify in out

O potvrdení posledného mena informovala krajská policajná hovorkyňa Dana Čírtková, informoval dnes internetový portál Novinky.cz.
     

Pripomenul, že v okamihu tragédie pracovalo pod mostom šesť mužov, traja Slováci a traja Česi. Zahynul jeden Slovák a traja Česi. Jedinou slovenskou obeťou sa stal 47-ročný muž. Dvaja Slováci unikli smrti iba o vlások. 
     

Firma poskytla polícii kompletný zoznam pracovníkov, ktorí boli po nehode nezvestní. U nájdených tiel bolo nutné zistiť, či ide skutočne o osoby zo zoznamu. V prípade odhalenia totožnosti slovenského robotníka pomohol blízky príbuzný. 
     

Kriminalisti začali trestné stíhanie pre podozrenie z trestného činu verejného ohrozenia z nedbanlivosti. Páchateľ môže byť odsúdený na tri až 10 rokov väzenia. Obvinený zatiaľ nebol nikto.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies