Mrazivé VIDEO Táto hrôza sa pravidelne odohráva v Británii, prisťahovalci volia mágiu namiesto medicíny

NETKY.SK • 5 Február 2018, 15:27 • 2 min
Mrazivé VIDEO Táto hrôza sa pravidelne odohráva v Británii, prisťahovalci volia mágiu namiesto medicíny

SHEFFIELDE - Britániu sme poznali ako vyspelú civilizáciu s najmodernejšou technikou, kvalitnou vedou a demokratickými hodnotami. V jej útrobách sa však dejú desivé veci. Ľudia, ktorí do krajiny prichádzajú z tretích krajín, so sebou prinášajú aj stredovek a vieru v kúzla. Nastane po brexite aj návrat do doby temna?

slovakia

left justify in out

Britský imám Ayoub Tayeb (42) sa pochválil, že každoročne uskutočňuje tisíce exorcistických rituálov. Tento raz sa nechal natočiť na video, aby "rozptýlil dezinformácie o jeho praxi."

 

To, čo uvidíte v následujúcom videu sa odohráva v mešite v Sheffielde.

 

 

Imám tvrdí, že išlo o jeden z jeho 3000 rituálov. Takýmto divadlom z ľudí "vyháňa zlých duchov alebo džinov," ktorí v nich údajne žijú. "Lieči" kohokoľvek, moslimov, kresťanov, sikhov, hinduistov aj ateistov.

 

Vo videu je 29-ročná žena, zahalená od hlavy až po päty, nemá dokonca ani malé dierky na oči a nevidno jej ani len končeky prstov. Tayeb jej spieval verše z Koránu. Tvrdí, že prekliatie spôsobuje celý rad zdravotných problémov, vrátane zvracania, menštruačnej bolesti, nespavosti, bolesti hlavy i chrbta alebo zlej pamäti, ktorú vraj lekári "nedokázali vyriešiť."

 

Žena povedala, že bola ľahko rozhnevaná a kričala bez akéhokoľvek dôvodu. V komentároch pod videom sa objavil názor užívateľa, že keby jemu dali vrece na hlavu a "hučali" mu do hlavy Korán, tiež by kričal od zlosti alebo by sa zbláznil.

 

"Má v sebe čiernu mágiu a džin, ktorý ju do nej priniesol, je do nej zamilovaný. Ale to nie je skutočná láska, pretože láska nespôsobuje bolesť a tento Jinn spôsobil veľa chorôb. Informácie o prítomnosti mágie mi dal džin, keď som s ním hovoril, ale nepovedal, kto to čaro spôsobil," vysvetlil imám, pôvodom z Kurdistanu, ktorý si za približne hodinový rituál pýta poplatok 60 libier na financovanie mešity.

 

"Vymenujeme zoznam bežných príznakov, ktoré spôsobuje džin alebo mágia a potom problém diagnostikujeme s vôľou Alaha," dodal. Ayoub sa svojim zručnostiam naučil pozeraním na iných imámov a čítaním. "Rád používam Korán, aby som uzdravoval," dodal. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies