Mrazivé VIDEO: Strom padal na malé detičky. Dvojročný chlapček sa ani nepohol...

NETKY.SK • 13 Február 2018, 12:01 • 2 min
Mrazivé VIDEO: Strom padal na malé detičky. Dvojročný chlapček sa ani nepohol...

Matka dvojročného chlapca menom Tong Gosungem z Thajska si počas víkendu prežila okamžiky hrôzy. Pred svojimi očami videla, ako mohutná palma padá priamo na deti, medzi ktorými stál aj jej syn. Našťastie, anjel strážny stál nad chlapcom, ktorý sa ani nepohol. Padajúci strom ho minul o pár milimetrov...

slovakia

left justify in out

Zábery, pri ktorých citlivejším povahám tuhne krv v žilách, pochádzajú z jednej z bezpečnostných kamier v meste Nakhon Ratčasima ležiacom zhruba 200 kilometrov severovýchodne od Bangkoku, píše server Novinky.cz.

 

Neďaleko desať metrov vysokej palmy sa hralo niekoľko detí. Keď sa strom začal vyvracať z koreňov, deti sa urýchlene rozutekali. Len malý Tong zostal stáť na mieste ako prikovaný. 

 

"V momente, keď začala palma padať a ja som uvidela Tonga stáť, srdce sa mi zastavilo," popísala svoje pocity Jane Gosungemová agentúre Newsflare. 

 

K chlapcovi sa okamžite vrhla, ale chytiť ho dokázala až potom, čo strom dopadol tesne vedľa chlapca. Palmu vzápätí odstríánili a susedia vraj teraz kontrolujú všetky stromy v okolí.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies