Mrazivé VIDEO: Muž sa zamestnal v kravíne, aby svetu ukázal bolestivú pravdu o výrobe mlieka

NETKY.SK • 11 December 2017, 16:03 • 2 min
Mrazivé VIDEO: Muž sa zamestnal v kravíne, aby svetu ukázal bolestivú pravdu o výrobe mlieka

Isto si radi si pochutnáte na mlieku či syroch. Avšak vôbec netušíte, aká brutalita a ohavnosť sa za týmito produktmi skrýva. Nasledujúce zábery zobrazujú takú hrôzu, že je nutné varovať osoby s citlivou povahou.

slovakia

left justify in out

Kravy chované na mlieko sú doslova týrané. Ako vidno na záberoch, muži, ktorí by sa o ne mali starať, im kopú do hláv, bijú ich špicatými palicami po celom tele aj citlivých vemenách, z ktorých máte mliečko a syry.

 

Video natočil člen organizácie Animal Recovery Mission. Konkrétne zábery pochádzajú z farmy Larson Dairy na Floride. Bojovník za práva zvierat sa na farme zamestnal a potom so skrytou kamerou natáčal svojich kolegov, ktorí zvieratá týrali.

 

Producent mlieka sa po zverejnení tohto videa postaví pred súd. Ten tvrdí, že zamestnancov prepustil. Nie je to ale jediná farma. Na internet uniklo množstvo podobných videí. Kúpou živočíšnych produktov, dávate peniaze práve takýmto tyranom.

 

Bitka nie je to jediné, čo kravy trápi. Vo veľkochovoch sú pravidelne oplodňované, aby mali mlieko, lenže mláďa je im bezcitne odobraté príliš skoro. Takéto časté plodenie, je pre ne vyčerpávajúce. Odlúčenie od teľaťa ich tiež stresuje a zarmucuje.  

 

Máte vo svojom okolí nejakých veganov? Ak áno, videá ako toto, pravdepodobne už videli skôr.

 

 

O nič lepšie sa ľudia nesprávajú ani k prasatám či sliepkam:

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies