Mrazivé proroctvo: Vanga predpovedala koniec Európy a Veľkú moslimskú vojnu

NETKY.SK • 8 December 2015, 18:00 • 2 min
Mrazivé proroctvo: Vanga predpovedala koniec Európy a Veľkú moslimskú vojnu

STRUMICA - Bulharská jasnovidka, ktorá zomrela pred 20 rokmi varovala pred vzostupom Islamského štátu (IS) a "Veľkou moslimskou vojnou "v roku 2016.

slovakia

left justify in out

Baba Vanga zomrela v roku 1996 vo veku 85 rokov a bola známa ako "Nostradamus Balkánu", pretože úspešnosť jej predpovedí bola vyššia ako 85 percent, informoval zahraničný portál Dailymail. Slepá seniorka predpovedala aj teroristické útoky v USA 11.9. 2001 či katastrofu so cunami z roku 2004. Jedno varovanie poslala aj Európe, svetadielu podľa nej v roku 20116 hrozí invázia moslimskými extrémistami.


Vanga za svoj život vyslovila stovky predpovedí, vrátane "Veľkej moslimskej vojny", ktorá mala započať Arabskou jarou v roku 2010 v Sýrii a zavŕšiť v roku 2043 zriadením chalifátu v strede Ríma. Jasnovidka údajne povedala, že "koniec Európy" sa začne plniť budúci rok a z kontinentu sa stane takmer ľudoprázdna zničená pustatina. Na mrazivé proroctvo upozornili konšpirační teoretici, ktorí poukazujú na činnosť IS v Líbyi, čo je pomerne blízko Európy.


Vanga v minulosti predpovedala katastrofy ako cunami v roku 2004, keď hovorila o "veľkej vlne", ktorá "zmetie ľudí i mestá a "všetko zmizne pod vodou." V roku 1989 vyslovila tajomná žena teroristickú hrozbu pre New York, pričom tvrdila, že "amerických bratov napadnú dva oceľové vtáky". Pred 60 rokmi Vanga predpovedala aj dopady klimatických zmien a varovala pre tým, že ľadovce sa roztopia a hladina morí stúpne.

 

Baba Vanga sa narodila v dedine Strumica na úpätí pohoria, kde bola kedysi Osmanská ríša. O zrak údajne prišla počas búrky, keď bojovala o život so silným vetrom a nešťastne sa zranila. Vanga neskôr vyhlásila, že  mala možnosť pozrieť sa do budúcnosti a rýchlo získala mnoho následovníkov. Niekoľko rokov na to sa stala dôvernou radkyňou bohatých a slávnych osobností, dokonca aj hláv štátov a mocných politikov z celého sveta.

 

img

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona