Mrazivé priznanie satanistky o svojich obetiach: Keď som dosiahla číslo 22, prestala som rátať!

NETKY.SK • 18 Február 2014, 08:30 • 2 min
Mrazivé priznanie satanistky o svojich obetiach: Keď som dosiahla číslo 22, prestala som rátať!

WASHINGTON - Američanka, ktorá o sebe tvrdí, že je satanistka a v súčasnosti čelí obvineniu zo spáchania vraždy, vyhlásila, že zavraždila ďalších najmenej 22 ľudí. Informovala o tom dnes agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Polícia dôkladne preveruje vyhlásenia obvinenej Mirandy Barbourovej (19), ktoré z väzenia poskytla pennsylvánskemu denníku Daily Item. 
      

Barbourová totiž pre denník vyhlásila, že by vedela "presne označiť na mape", kde sa telá jej obetí nachádzajú a zároveň uviedla, že sa chcela priznať aj k novembrovej vražde muža, s ktorým zoznámila cez inzertnú internetovú stránku Craigslist.
      

Barbourová v súčasnosti čelí obvineniam v súvislosti s vraždou Troya LeFerrara, ktorého našli dobodaného 11. novembra minulého roku. Obvinená sa denníku priznala, že si s LeFerrarom dohodla schôdzku cez webstránku Craigslist, aby mu za odmenu 100 dolárov poskytla sexuálne služby. Obeti potom s manželovou pomocou v ich aute zasadila 20 bodných rán nožom.
      

S políciou chce obvinená podľa vlastných slov spolupracovať aj pri objasňovaní ďalších vrážd, ktoré údajne od svojich 13 rokov spáchala na Aljaške, v Texase, v Severnej Karolíne a v Kalifornii. "Keď som sa dostala na číslo 22, prestala som počítať," povedala na margo svojich obetí bezcitná Barbourová.
      

Barbourová v rozhovore povedala, že sa vo veku štyroch rokov stala obeťou znásilnenia, a že keď o deväť rokov neskôr na Aljaške podstúpila interrupciu, stala sa členkou satanistického kultu. Barbourovej matka však pre Daily Item uviedla, že lekárske vyšetrenie jej dcéry príznaky umelo prerušeného tehotenstva nepotvrdilo.

"Viem, že v priebehu 20 rokov by sa mi pravdepodobne naskytla príležitosť dostať sa z väzenia a ja nechcem, aby sa niečo také stalo," povedala Barbourová pre Daily Item. "Keby ma prepustili, urobila by som to znovu," dodala obvinená.

Verejný obhajca, ktorý Barbourovú zastupuje, povedal, že o zámere svojej klientky poskytovať rozhovory médiám nevedel a odmietol jej tvrdenia komentovať.
      



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies