Mrazivá diagnóza: Cristiano Ronaldo potrebuje liečbu kmeňovými bunkami

NETKY.SK • 27 Apríl 2016, 19:01 • 2 min
Mrazivá diagnóza: Cristiano Ronaldo potrebuje liečbu kmeňovými bunkami

MADRID – Hviezdny útočník Realu Madrid Cristiano Ronaldo včera nezasiahol do semifinálového zápasu proti Manchestru City. Dnes sa fanúšikovia dozvedeli desivú správu.

slovakia

left justify in out

Keď 31-ročný Ronaldo sedel pred zápasom na lavičke a sledoval zelený trávnik na štadióne Etihad, tak si zrejme predstavoval, aké by to bolo, keby bol opäť hviezdou blížiaceho sa duelu. V tej chvíli už zrejme vedel, že do hry v ten večer nezasiahne kvôli natiahnutému svalu.

"Budem čakať na ďalší zápas," povedal Ronaldo novinárom pred zápasom. "Ak by sa dnes v noci hralo finále, aj tak by som nehral."

 



Dnes však bol diagnostikovaný rozsah Ronaldovho zranenia a podľa správ španielskeho rádia Cope bude útočník potrebovať liečbu kmeňovými bunkami na roztrhnuté svalové vlákna. Rozsah zranenia bol objavený až po vyšetrení magnetickou rezonanciou.

V tejto chvíli nie je jasný ani termín Ronaldovho návratu na trávniky, pretože lekárske tímy čakajú ako futbalistove telo zareaguje na liečbu. Isté je, že bude chýbať v nadchádzajúcom ligovom stretnutí na ihrisku Realu Sociedad a jeho štart v odvetnom semifinálovom zápase Ligy majstrov je otázny.

Zatiaľ čo fanúšikovia Bieleho baletu začínajú panikáriť, Ronaldo na svojom Instagrame zverejnil pozitívny odkaz...

 

 

Dont worry be happy🎶🎶🎶🎶

Fotka uverejnená používateľom Cristiano Ronaldo (@cristiano),

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies